SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN MESUT ÜNER TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Bu haber 11 Nisan 2021 - 14:53 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Ziyarette,  Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Serkan Kılınç nezdinde tüm Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Mesut Üner, “Ülkemizin huzur, güvenlik, asayiş ve düzenini sağlayan, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. İlçemizde de güvenlik güçlerimiz sayesinde huzur ve güven ortamında yaşıyoruz. Bizlerde daima güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kültür İşleri Müdürlüğü  koordinesinde hazırlanan programda Başkan Mesut Üner’in güne özel hazırlattığı pasta hep birlikte kesilirken, günün anısına hazırlanan hediyeler de polislere takdim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü  Serkan Kılınç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daima bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımız, aynı zamanda her zaman en büyük destekçimiz. Çatalca’da iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Değerli Başkanımıza bu anlamlı ziyareti için şahsım ve ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum” sözleri ile teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER