SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “ TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’DA DÜNYA DEMOKRASİ TARİHİNİ YENİDEN YAZDI”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ’DA DÜNYA DEMOKRASİ TARİHİNİ YENİDEN YAZDI”
Bu haber 15 Temmuz 2022 - 15:25 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz’da dünya demokrasi tarihinin yeniden yazıldığını belirtti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Çatalca’da anma programları düzenlendi. Çatalca 15 Temmuz Şehitler Anıtında gerçekleşen anma töreni Başkan Mesut Üner, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar, Kurum Yöneticileri, Gaziler ve Şehit Ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan törende okunan Kur’an Tilaveti ve duanın ardından şehitlik anıtına karanfil sunuldu.

Unutmadık… Unutmayacağız

Başkan Mesut Üner, yaptığı açıklamada milletimizin hain darbe girişimine göğsünü siper ederek dur dediğini ifade etti. Çatalca Belediye Başkanı sözlerinde, “Yüce Türk Milletimiz 15 Temmuz’da yüreğinde ki vatan sevgisiyle dünya demokrasi tarihini yeniden yazdı. 15 Temmuz hain darbe girişimine Milletimiz göğsünü siper ederek,  Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ölümü göze alarak geçit vermedi. Unutmadık…. Unutmayacağız. Vatan, bayrak uğruna şehit olan şehitlerimizi saygı ve rahmetle gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle eş zamanlı olarak Nakkaş, Kaleiçi ve Örencik şehitliklerinde de düzenlenen anma programları ardından Ulu Cami’de şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER