SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER SPORCU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER SPORCU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 27 Aralık 2019 - 10:19 'de eklendi.

“Geleceğimiz Sporla Büyüsün İstiyoruz” sözleriyle, çocuklar ve gençler için ilçede spor kursları açan, sporu ve sporcuyu destekleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sporcu gençlerle bir araya geldi.

Gençliğin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşen sporcu gençlerle buluşmasında, belediyenin gençliğe yönelik ve genel hizmetleri hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini aldı.

Gençlere ve sporculara destek veren Başkanımıza teşekkür ederiz

Gençlerle spor yapmanın önemine dair de konuşan Belediye BaşkanıMesut Üner konuşmasında; “Bizler ilçemizdeki çocuklarımızı, siz değerli gençlerimizi spora teşvik etmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Çatalca Belediyesi olarak sizlere daha güzel yarınlar hazırlayabilmek için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapıyoruz. Spor yapmak sizlere motivasyon, mücadelecilik, stratejik düşünme gibi yetiler kazandıracak, özgüveni yüksek, daha sağlıklı bireyler olarak yetişmenize vesile olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e gençlere ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden genç sporcular Başkan Mesut Üner ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER