SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJEMİZE BAŞLIYORUZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK PROJEMİZE BAŞLIYORUZ”
Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:21 'de eklendi.

Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Türkiye’ye örnek olacak projenin startını verdi.

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirerek, ilçenin değişim ve gelişimine öncülük edecek vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlçe Başkanı olduğu günlerden itibaren vatandaşlar ile görüşerek talep, istek ve önerilerini dinleyen, vatandaşların sesi olarak projeler hazırlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, mega projelerin yapımına ardı ardına başlıyor.

 

Vatandaşların hayali Başkan Mesut Üner ile gerçek oluyor

Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırında yıllardır beklenen dönüşüm projesini başlatan Başkan Mesut Üner, projenin İstanbul ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğunu belirtti.

Çatalca’da kentsel değil yerinde dönüşüm anlayışıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, “Roman Kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutuyor, hem İstanbul’umuza hem tüm Türkiye’ye örnek olacak projemizi hayata geçiriyoruz. Çatalca’mızda kentsel dönüşümü İlçemizin demografik ve ekolojik yapısına uygun “Yerinde Kentsel Dönüşüm” anlayışımızla gerçekleştiriyoruz. Ferhatpaşa Mahallemiz Manisa Bayırı’nda Yerinde Kentsel Dönüşüm çalışmalarımıza hızla başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Saha çalışmaları başlıyor

TOKİ GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ve TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül ile hayata geçecek proje hakkında görüşen Başkan Mesut Üner, projenin saha çalışmalarının da kısa bir sürede başlayacağını müjdeledi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçeyi ziyaretleri sırasında projeye destek sözü veren ve desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini kaydederken projenin Çatalca’ya hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER