SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; SÖZÜMÜZ SÖZ…ÇATALCA’MIZIN GERÇEKLEŞMEMİŞ HAYALİ KALMAYACAK

BAŞKAN MESUT ÜNER; SÖZÜMÜZ SÖZ…ÇATALCA’MIZIN GERÇEKLEŞMEMİŞ HAYALİ KALMAYACAK
Bu haber 09 Ağustos 2022 - 13:30 'de eklendi.

Çatalca’da birbirinden önemli projeleri ardı ardına hayata geçiren Belediye Başkanı Mesut Üner, “Durmak yok, Çatalca’mızın hayallerini tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz” sözlerini kaydetti.

Çatalca’yı vizyon projelerle buluşturan Belediye Başkanı Mesut Üner, sadece bölgeye değil İstanbul’a örnek olan Spor Adası’nın adeta yemyeşil bir park görünümünde olacak peyzaj düzenleme çalışmalarının yakında tamamlanacağını belirtti.

İncelemeleri sırasında bu yaz aylarını yüzme öğrenerek, spor yaparak geçiren çocuklarla ve velileriyle karşılaşan Başkan Mesut Üner, bu tablo karşısında gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek Çatalca’nın en iyi hizmetlere layık olduğunu vurguladı.

Örnek bir Spor Kompleksi

Zamanla yarışır bir vaziyette çalıştıklarını ve birbiri ardına yepyeni projeleri tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Mesut Üner, Spor Adası’nın ilçenin gurur kaynaklarından biri olduğunu ifade ederek, “ Çatalca’mız Spor Adamızla aynı zamanda, kuş sesleri, ağaçlarla, çiçeklerle bezeli alanı, kafeteryası ve otoparkıyla yemyeşil bir parka daha kavuşuyor. Eşi benzeri olmayan Spor Adamızın peyzaj düzenleme çalışmaları bitmek üzere. Kapalı tribünlü futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı kapalı spor salonu ve fitness salonuyla Spor Adamız ‘da incelemelerde bulunurken yüzme öğrenmek spor yapmak için gelen ilçemizin geleceği çocuklarımızla gurur duyduk. Durmak yok. Çatalca’mızın hayallerini tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz” sözlerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER