SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: SEVGİLİ ÇOCUKLAR ve GENÇLER SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİZİ BİLİYORSUNUZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: SEVGİLİ ÇOCUKLAR ve GENÇLER SİZİ ÇOK SEVDİĞİMİZİ BİLİYORSUNUZ
Bu haber 07 Eylül 2021 - 11:25 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı mega projelerin yan sıra, ilçe halkının gönlüne giren samimi çalışmalarla da ilçe halkının gönlünde taht kuran Başkan Mesut Üner, ilçede birinci sınıftan dokuzuncu sınıfa kadar olan tüm ihtiyaç sahibi öğrencilere okul logolu kıyafetlerini alarak, mahallelerine kadar gidip, teslim edilmesini sağladı.

Okul kıyafetlerinin dağıtımı sırasında öğrencilerin sevinci gözlerinden okunurken, öğretmen ve veliler Başkan Mesut Üner’e bu önemli etkinliğe imza attığı için teşekkürlerini illettiler. Okul kıyafetlerinin Çatalca Belediyesi araç ve ekiplerinle mahallelere kadar ulaşılıp, yerinde dağılmasını mahalle muhtarları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Okul kıyafetlerinin dağıtımı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Sevgili çocuklar ve gençler sizi çok sevdiğimizi biliyorsunuz. Çatalca’mızda birinci sınıftan, dokuzuncu sınıfa kadar tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul logolu kıyafetlerimizi teslim ettik. Çatalca Belediyesi Halkla İlişkiler Birimimiz ve gazeteci kardeşimiz Bahadır Sügür tarafından bizlere ulaşan tüm ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına teslim ettiğimiz kıyafetler mahallerine kadar ziyaret edilip, elden teslim edildi. Teslim sırasındaki yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin gözlerinden okunan eğitime ve öğretime yeniden başlamanın heyecanı, anlatılmaz yaşanır. Her zaman hatırlattık, tekrar hatırlatıyoruz yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz. Çok sevmekle de kalmıyoruz. Zorlu hayat şartlarında asla yalnız bırakmıyoruz ve bırakmayacağız da.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER