SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER : ‘SALGIN YARINLARIMIZA ENGEL DEĞİL’

BAŞKAN  MESUT ÜNER : ‘SALGIN YARINLARIMIZA ENGEL DEĞİL’
Bu haber 27 Nisan 2020 - 12:41 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak ilçede yapımına başladığı projeleri yerinde inceledi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca için göreve geldiği ilk günden itibaren dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda birçok projeyi hayata geçiren Başkan  Üner bu çalışmaların hızlı bir şekilde hayata geçmesi içinde gece gündüz demeden çalışmaları yerinde denetliyor.

‘Salgın Yarınlarımıza Engel Değil’

Salgın ile mücadelede ilçede olağanüstü tedbirler alarak oluşturduğu dezenfekte ekipleri ile hastane ve acil servisi, tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, mahalleleri sürekli dezenfekte ettiren Başkan Mesut Üner, “Bu salgını hep beraber yenecek ve yapımını hızla tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağımız tüm projelerimizde sağlık, huzur ve mutlulukla bir araya geleceğiz” sözleri ile bu zorlu salgın sürecinin sonunda, tamamlanan ve yapımına başlanacak yeni projelerle çok daha yaşanabilir bir ilçeye kavuşulacağını ve tüm çalışmaların vatandaşlar ve Çatalca’nın yarınları için olduğunu ifade etti.

‘Salgın Yarınlarımıza Engel Değil’ diyen Başkan Mesut Üner, Kabakça Mahallesinde yapımı süren Düğün Salonu, Spor Tesisi, Kurban Kesim Alanı çalışmaları ile hızlı bir şekilde yapımı devam eden Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu ve ilçe için bu güne kadar yapılmış en büyük projelerden biri olan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER