SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESMİ PROGRAMI’NA KATILDI

BAŞKAN MESUT ÜNER ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESMİ PROGRAMI’NA KATILDI
Bu haber 25 Kasım 2019 - 14:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Ferhatpaşa İlkokulu tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Resmi Kutlama Programı’na katılarak bir kez daha kıymetli öğretmenlerin gününü kutladı ve yanlarında oldu.

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, ilçe protokolü ve birbirinden değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan resmi program; emekli öğretmenler adına Ferhatpaşa İlkokulu’ndan emekli olan sınıf öğretmeni Aşkın Alpay’ın ve adaylığı sona eren öğretmenler adına Çatalca Şehit İlhan Sonkaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Matematik öğretmeni Melis Çakır’ın konuşmalarıyla devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yayınlanan “Öğretmenler Günü” kutlama mesajının okunması ardından emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel tarafından takdim edildi.

Öğrenciler Özenle Hazırlandıkları Günde Öğretmenleri İçin Sahnedeydi

Minik öğrenciler, düzenlenen resmi program kapsamında öğretmenleri için hazırladıkları şiir dinletileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü Oratoryosu ve “Ben Öğretmenim” şiirinin video gösterimi ile katılım sağlayan tüm öğretmenlere unutulmaz anlar yaşattı. Program, Ferhatpaşa İlkokulu öğretmenlerinden Azize Nur Kök’ün türkü dinletisi ile devam etti.

Öğretmenler Günü ile ilgili ilçede düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri; İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından verildi. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER