SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER ÖĞRENCİLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 03 Eylül 2020 - 12:13 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Sürekli Eğitim Merkezi’ndeki kurslara katılan 34 öğrenci, hayal ettikleri üniversitede istedikleri bölümleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

“Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir” diyen ve ilçede eğitime desteği ilk öncelikleri arasına koyan Belediye Başkanı Mesut Üner öğrencilerin hayallerinin gerçekleşmesini sağladı.

Başkan Mesut Üner’in gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, özel kurslara gitme imkânı olmayan öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu vermek ve ailelerine destek olmak için açtığı Sürekli Eğitim Merkezi’nde eğitim alan öğrenciler köklü üniversitelere yerleşme hakkı kazanarak, meslek sahibi olabilme adına hayatlarındaki ilk adımlarını attı.

Öğrenciler tıp, hukuk, eczacılık, inşaat, makine, kimya, bilgisayar, elektrik, elektronik gibi mühendisliğin pek çok farklı dalı olmak üzere hayallerindeki bölümlere yerleşti.

Öğrencilerimizi yürekten kutluyorum

Öğrencilerin başarısından büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Biz, hepimiz büyük bir aileyiz. Çocuklarımıza, gençlerimize, onların eğitimine ve özveriyle çocuklarına en güzel yarınları kurma gayretinde olan ailelerimize destek olmak için durmadan çalışıyoruz.

Çocuklarımızın geleceği için her türlü imkânımızı seferber ediyoruz. Sürekli Eğitim Merkezimizi öğrencilerimizi hayal ettikleri üniversiteyi kazanabilmeleri için, ailelerimize ve ilçemizde eğitime destek olabilmek için açtık. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz kurslarımızda öğrencilerimiz, uzun ve yorucu bir sınav maratonunu başarılı bir şekilde tamamladı. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ile tam bir uyum içinde gerçekleştirdiğimiz bu yolculukta azimle, kararlılıkla yapılan çalışma sonucunda büyük bir başarı elde edildi.

İlçemizde ve Sürekli Eğitim Merkezimizde eğitim alarak üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimizi gösterdikleri başarılarından dolayı yürekten kutluyorum.

Sürekli Eğitim Merkezimizde görev alan tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve bizlere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Çatalca Belediyesi olarak her zaman gençlerimize değer veren bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri ile öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER