SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “MUHTARLARIMIZLA VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR DİYEREK ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “MUHTARLARIMIZLA VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR DİYEREK ÇALIŞIYORUZ”
Bu haber 20 Ekim 2020 - 11:28 'de eklendi.

Çatalca’da 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen resmi tören ve etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı Muhtarlar Derneği’ne ziyaret ve akabinde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in Muhtarlar onuruna verdiği yemek ile devam etti.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan ve devlet ve vatandaş arasındaki en önemli köprü görevini üstlenen Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü Çatalca’da düzenlenen programlarla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi program; Atatürk Anıtına Muhtarlar Derneği tarafından çelenk sunumu ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri ve Muhtarların katılımıyla gerçekleşen törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç tarafından yapıldı.

Halkımızın Emrindeyiz

Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç konuşmasında muhtarlığın 1829 yılında 2. Mahmut tarafından İstanbul’da kurulan ve günümüze kadar ayakta kalan en nadir ve önemli kurumlardan olduğunu söyledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç konuşmasının devamında,“Bürokrasinin temel taşı olan muhtarlıklarımız devletin sıcak elini millete, milletin ihtiyaçlarını devlet kurumlarına ileten devletle millet arasında köprü kurmaktadır. Çatalca’mızda 39 mahalle muhtarı olarak halkımızın her zaman emrindeyiz, tek derdimiz mahallelerimize en güzel hizmeti getirebilmektir. Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına, vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Hakk’a kavuşan muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Görevi devam eden tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor ve meslektaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu anlamlı günde bizleri düşünerek burada olan tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, birlikteliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Çelenk sunma programı ardından İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner ve protokol üyeleri tarafından Çatalca Muhtarlar Derneği ziyaret edildi. Ziyarette Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı, talep ve önerileri dinlenilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Muhtarların bu önemli günü Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından kendileri için düzenlenen yemek programı ile devam etti. İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yemekte yaptıkları konuşmalarda Muhtarlarla işbirliği, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Hepimizin Amacı İlçemize En İyi Hizmeti Vermek

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sözlerinde, “Muhtarlarımız bizlerin Çatalca’mıza hizmet etmek noktasında yol arkadaşlarımız. Hepimizin ortak isteği ilçemize, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek. Zor günlerden geçiyoruz ve pandemi dolayısıyla Muhtarlarımızla birlikte çok daha yoğun çalışmalar yapmak durumunda kaldık. Vatandaşlarımızın derdini dert edinerek birlikte çalışıyoruz. Mart ayından beri birlikte sahalardayız, ama pandemi için bu kadar titiz çalışmasak ilçemizde daha zor günler yaşayabilirdik. Ben tüm Muhtarlarımızdan Allah razı olsun diyor, Muhtarlarımızın Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç’a çiçek ve Muhtarlara hediye takdimi ardından program günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER