SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ’

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ’
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 11:07 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Muhtarlar Derneği koordinesinde ilçede göreve başlayan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş için düzenlenen Tanışma Toplantısına katıldı.

 

Çatalca Muhtarlar Derneği tarafından ilçede göreve başlayan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş için Tanışma Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Özgür Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’e ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Özgür Çakıcı’ya tüm muhtarlar adına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Muhtarların devletin vatandaşa ulaştıracağı hizmetlerde birinci muhatap olduklarını ifade ettiği konuşmasında, “Muhtarlarımız, vatandaşların ihtiyaçlarının tespit edilip devlet idaresine ulaştırılmasında önemli ve kritik bir göreve sahiptirler. Biz mülki idare amirlerinde en büyük yardımcıları muhtarlarımızdır. Bende Belediye Başkanımız ile beraber sahada olacağım. Siz muhtarlarımıza her zaman kapımızda, gönlümüzde açık olacaktır” sözlerine yer verdi.

Derdimiz Çatalca’mıza en iyi hizmeti vermek

Düzenlenen toplantı için Çatalca Muhtarlar Derneği’ne teşekkürlerini sunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptığı konuşmada ilçeye dair açıklamalarda bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner konuşmasında; “Çatalca’mızda bizler muhtarlarımızla daima iletişim halinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Çatalca’mızın sorunlarının üstesinden gelmek için öncelikle projelendirme çalışmalarını yapmak daha sonra sonuçlandırmak gerekiyor. Bizlerde projelerimizi, planlamalarımızı yaparak tek tek hayata geçiriyoruz. Mahalle meydanları projemiz devam ediyor. Doğalgazı eksik olan, İSKİ alt yapı çalışmalarının tamamlanması gereken mahallelerimizin caddelerinde yapacağımız çalışmaları alt yapı çalışmalarının tamamlanması için bekletiyoruz. Bu konuda Muhtarlarımızla ortak bir çalışma yürüterek, ilgili yerlere başvurular yaparak bu sorunların çözümünü sağlayacağız.

İlçemize dair önemli bir diğer konu ise İBB’nin 2020 yatırım programında yer alan hayvan barınağı projesi. Çok büyük bir proje değil ama ötelenmiş bir proje. Mahallelerimizdeki en büyük sorunlarımızdan biriside sokak köpeklerinin çok fazla olması. Bu konu ile ilgilide gerekli girişim ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Derdimiz Çatalca’mıza en iyi hizmeti vermek, en iyi hizmeti getirmek” ifadelerine yer verdi.

Makamlar, koltuklar gelip geçicidir

Yapımı devam eden projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya hizmet için yapılan çalışmaların siyasete alet edilmek istendiğini belirterek buna izin vermeyeceğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Meydanı ve Millet Bahçesi Projelerinin Çatalca’nın vizyon projelerinden olduğunu belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bu projelerimizi yaptığımızda bana kalmayacak, Çatalca’mızın olacak. Her zaman söylüyorum makamlar, koltuklar gelip geçicidir, kimseye kalmaz. Çatalca’mızın hizmete ihtiyacı var ve bizlerde bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerin yapıldığı Tanışma Toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Toplantı sonrası Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER