SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “MUHTARLARIMIZ EN ÖNEMLİ PAYDAŞLARIMIZ VE YOL ARKADAŞLARIMIZDIR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “MUHTARLARIMIZ EN ÖNEMLİ PAYDAŞLARIMIZ VE YOL ARKADAŞLARIMIZDIR”
Bu haber 20 Eylül 2022 - 11:15 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 39 Mahalle Muhtarı ve Aileleri için birlik, beraberlik ve kültür gezisi düzenledi. Üç gün süren programda Çatalca’da yapılan ve yapılacak çalışımalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşlarla belediye arasında köprü görevi yaptıklarını her fırsatta dile getirdiği ve demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olarak ifade ettiği Muhtarlar için üç gün süren bir gezi programı düzenledi.

Muhtarların aileleri ile birlikte katıldığı programda Başkan Mesut Üner, Çatalca’ya dair yepyeni projeler, bugüne kadar yapılmış çalışma ve hayata geçirilmiş projeler hakkında muhtarlar ile istişarelerde bulundu.

Çatalca’mıza hizmet için gönül birliğimiz var

Çatalca’nın geniş coğrafyasında en ücra köşelerine kadar hizmet götürmek için muhtarlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mesut Üner, birlik, beraberlik ve kültürel gezi hakkında, “Çatalca’mıza hizmet yolunda gönül birliği yaptığımız, koordineli hareket ederek ilçemizin en ücra noktasına kadar kalıcı hizmetler götürdüğümüz, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız olan Değerli Muhtarlarımız ve Aileleri için birlik, beraberlik ve kültür gezisi düzenleyerek bir arada olduk.  3 gün süren programımızda Çatalca’mız için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kıymetli Muhtarlarımıza bugüne kadar ilçemiz için yapmış oldukları çalışmalardan, destek, katkı ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhtarlar ve aileleri Başkan Mesut Üner’e geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundular.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER