SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZİN AÇILIŞINDA GERİ SAYIMA BAŞLADIK

BAŞKAN MESUT ÜNER: MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZİN AÇILIŞINDA GERİ SAYIMA BAŞLADIK
Bu haber 19 Ekim 2021 - 11:36 'de eklendi.

Geçtiğimiz yazı ilçeye kazandırdığı projelerin açılışları konserler ve kültür etkinlikleriyle tamamlayan Başkan Mesut ÜNER, ilçeye kazandırdığı en önemli vizyon projelerinden biri olan Millet Bahçesi Projesinin açılışında geri sayımın başladığını, Millet Bahçesi Proje Alanı denetimleri sırasında açıkladı.

Çatalca’da makamından çok sahada çalışmalarına devam eden ve proje şantiyelerini yerinde denetleyen tüm detayları bizzat ilgilenen aynı zamanda mesleği mimarlık olan Başkan Mesut ÜNER, Millet Bahçesi proje şantiyesini ziyaret ederek yine tüm detaylarla bizzat ilgilendi.

Açılışı için geri sayımı başlayan Millet Bahçesi proje şantiye alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER:‘’ÇATALCA’MIZDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZİN AÇILIŞINDA GERİ SAYIMA BAŞLADIK. Vizyon projelerimizden Millet Bahçemizin açılışında geri sayıma başladığımız içinde bulunduğumuz şu günlerde proje şantiye alanımızda yerinde denetimlerde bulunarak, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Her yaştan Çatalca Halkımızın ilçe merkezinde rahat bir nefes alacağı, doğal yaşam tarzından ödün vermeden tematik bahçeler, kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, belediyemiz işletmesinde hizmet verecek kafeteryalar ve kütüphaneler, tamamen ahşap 4-14 yaşında ki evlatlarımıza hitap eden oyuncaklar, yemyeşil ağaçlar kuş sesleri arasında bisiklet yolları, yorgunluklara ara veren dinlenme alanları, sesi ile huzur veren muhteşem görüntüsü ile göz kamaştıran kuru havuzu, 0 – 4 yaş grubuna hitap edecek çocuk oyun alanları ve esnafımız için satış birimleri ile Millet Bahçesi ve Sosyal Tesisimiz Çatalca’mıza çok yakışacak ve ilçemize değer katacak. HAYIRLI OLSUN.’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER