SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Bu haber 22 Ekim 2021 - 10:59 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı ve kazandırmaya devam ettirdiği projeleri yerinde düzenli ziyaret edip, projelerin tüm detaylarıyla bizzat ilgilenmesiyle Çatalca halkının her zaman alkışını ve takdirini kazanan Başkan Mesut ÜNER, vizyon projelerinden biri olan kapalı katlı otopark proje şantiyesini ziyaret etti.

Başkan Mesut ÜNER’in kapalı katlı otopark projesini ziyaretine, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katılım sağladı. Mesleği mimarlık olan Başkan Mesut ÜNER, her projede olduğu gibi kapalı katlı otopark proje şantiye alanında da tüm detaylarla bizzat ilgilendiği dikkat çekti.

Katlı kapalı otopark projesi şantiye alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’ÇATALCA’MIZDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK. OTOPARK YAPIMINDA ARTIK SONA ÇOK YAKLAŞTIK. Yapımı tüm hızıyla devam eden ve tamamlanması sürecinde sona çok yaklaştığımız ‘’Kapalı Otopark’’ şantiyemizde yerinde denetimlerde bulunarak, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Çatalca’mızın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözümünü sağlayacak 300 araçlık 2 katlı otoparkımız ile birlikte Kapalı Pazarımız tamamlandığında pazarın olmadığı günlerde 1200 araçlık otopark olarak hizmet verecek ve toplamda 1500 araçlık otoparkımızla ilçemizde otopark sorunu tarih olacak. HAYIRLI OLSUN.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER