SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Bu haber 23 Ağustos 2021 - 9:44 'de eklendi.

Çatalca’da makamından çok sahada halkın arasında olarak, yerinde denetim ve çözüm çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı Kızılcaali Mahallesi oldu.

Başkan Mesut Üner’in Kızılcaali Mahallesi ziyaretine, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte Mahalle Muhtarı Ömer Engin’de katılım sağladı. Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet adeta tüm mahallede ayak basmadık yer bırakmadı ve yerinde denetimlerde bulundu. Denetimler sırasında çözümler için anında beraberindeki birim müdürlerine talimatlar verdi.

Yapılan ziyaretler sırasında, mahalle halkının samimi ilgi ve alakasıyla sevinci gözlerinden okunan Başkan Mesut Üner, ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda; ‘’Çatalca’mıza Hizmet Sevdamızdan Güç Alarak, Bu Seferki Durağımız Kızılcaali Mahallemiz oldu. Ziyaretimize Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimizle birlikte Kızılcaali Mahalle Muhtarımız Ömer Engin katılım sağladı. Yerinde yaptığımız denetimler sonucunda; Sulama ile Tarımsal Kalkınma Kooperatifi önündeki meydanda ve mahallede çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştireceğiz. Tarımsal Kalkınma Kooperatifimize sebze-meyve paketlemeyi sağlıklı ve kolay hale getirecek ekipman desteğinde bulunacağız. Mahallede yaşayan tarım işlerinin konakladığı konteynerlerin olduğu yere Su Deposu, Tuvalet ve Banyo yapımını sağlayacağız. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi, Kızılcaali Mahallemiz ziyaretimiz sırasında kıymetli halkımızın bizlere gösterdiği samimi ve ilgiye çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER