SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

BAŞKAN MESUT ÜNER: KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Bu haber 22 Kasım 2021 - 10:13 'de eklendi.

Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne ilçeye tarihi projeler kazandıran Başkan Mesut ÜNER, aynı zamanda ilçenin kronik sorunlarının üstüne kararlılıkla gitmeye devam ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut ÜNER’in bu seferki çalışma gündemi ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları oldu.

Nihayete eren kentsel dönüşüm çalışmaları olumlu sonuç vermeye başladı ve Çatalca Ferhatpaşa mahallesi İmam Sırrı PEKŞEN sokakta da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı ve bina yıkımları gerçekleşti. Yapılan çalışmalardan mahalle halkı oldukça memnun kaldı. Deprem kuşağında olan ülkemizde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları, sadece mahalle halkından değil tüm Çatalca halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılık buldu.

Yapılan kentsel dönüşüm yıkımları şantiyelerinde bizzat bulunan ve yapılan yıkımlar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’1/1000 ölçekli Çatalca merkez ve yakın çevresi revizyon uygulama imar planı notu değişikliğiyle, uygulama planı kapsamında en az iki veya daha çok parselin birleşmesiyle 1001 m² ve üzerinde oluşan imar parselinde meri plandaki taban alanlarının %25’i oranında arttırılacaktır. Bu kapsam çerçevesinde plan notundan ilk yararlanacak olan kentsel dönüşüm sahibi vatandaşlarımız Ferhatpaşa mahallemiz İmam Sırrı PEKŞEN sokaktaki binaların yıkımı gerçekleşti ve kentsel dönüşüm süreci başladı. Çatalca halkımızın tüm sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kentsel dönüşüm süreci ilçe halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER