SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “KARLA MÜCADELEMİZ GECE-GÜNDÜZ SÜRÜYOR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “KARLA MÜCADELEMİZ GECE-GÜNDÜZ SÜRÜYOR”
Bu haber 17 Şubat 2021 - 11:57 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner koordinesinde ilçede karla mücadele gece gündüz sürdürülüyor. Kar Timleri yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İstanbul ve Çatalca’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler 7/24 esasıyla gece gündüz demeden tuzlama ve yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in Koordinasyon Merkezinde yakından takip ederek yönettiği çalışmalar sürdürülürken, vatandaşlardan gelen ihbarlar da anında değerlendirilerek bölgeye ekipler sevk ediliyor.

İlçe merkezinde buzlanmaya yönelik önlemler alınırken, hastane, Aile Sağlığı Merkezi, bankalar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamu kurumlarının önlerinde, toplu ulaşım araçları duraklarında, kaldırımlarda, Atatürk Sanayi Sitesinde tuzlama ve kar küreme çalışması sürdüren ekipler kırsalda ise yol açma çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Kar yağışının olumsuz etkileriyle karşılaşmamak için mücadelenin devam edeceğini belirten Başkan Mesut Üner, “Ekiplerimiz yoğun kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebep vermemesi için çalışmalarını 24 saat boyunca geceli gündüzlü aralıksız olarak sürdürüyor. Koordinasyon içerisinde yoğun çalışan ekiplerimiz tuzlama, karla mücadele ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Sahada durmaksızın mücadele eden bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER