SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘KARARLIYIZ. ÇATALCA’MIZ EĞİTİMDE İSTANBUL’DA İLK SIRALARDA YER ALACAK’

BAŞKAN MESUT ÜNER ‘KARARLIYIZ. ÇATALCA’MIZ EĞİTİMDE İSTANBUL’DA İLK SIRALARDA YER ALACAK’
Bu haber 30 Mayıs 2022 - 11:43 'de eklendi.

İlçede öğrencilerin başarılarının artması için çalışmalar yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bu konudan taviz vermeyeceğini, ‘Kararlıyız. Çatalca’mız eğitimde İstanbul’da ilk sıralarda yer alacak’ sözleriyle ifade etti.

 Başkan Mesut Üner, Kazanım Değerlendirme Sınav Analizleri Toplantısı’na katılarak İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu’dan sonuçlar hakkında bilgi aldı. Okul ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda görüş ve öneriler eşliğinde ayrıntılı değerlendirilmelerde bulunuldu.

Her geçen gün eğitime verilen destek ve çalışmaların başarılı sonuçlarının alındığını görmenin mutluluk verici olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptığı konuşmada, “Kararlıyız. Çatalca’mız eğitimde İstanbul’da ilk sıralarda yer alacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimizin gayreti ile hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bugün kazanım değerlendirme sonuçlarına baktığımızda ilçe olarak bir ivme kazandığımızı görüyoruz. Çocuklarımızı sınavlara hazırlamak için yaptığımız çalışmaların başarılı sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kazanım Değerlendirme Sınav Analizleri Toplantısı’na katılarak öğrencilerimizin her sınavda daha başarılı sonuçlar aldığını görmek ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha bizlere gösterdi ”sözlerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER