SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER KAR EKİPLERİNİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER KAR EKİPLERİNİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ
Bu haber 12 Şubat 2021 - 17:43 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner beklenen kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemeleri için ilçede Kar Timlerini hazır hale getirerek gerekli tüm tedbirlerin alınmasını sağladı.

 Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçenin sabah saatlerinde başlayan, hafta sonu devam etmesi beklenen kar yağışı ve don olaylarının beraberinde getireceği olumsuzluklardan etkilenmesini en aza indirmek için gerekli önlemleri aldırarak, Kar Timlerini teyakkuza geçirdi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlıklarını tamamlayarak kar yağışının artması veya aniden bastırmasına karşı 7/24 görev esasıyla greyderler, iş makinaları, kamyonlar ve tuzlama araçlarıyla, ilçe genelinde görev almaya hazır halde bekliyor.

Karla Mücadele Kesintisiz Sürdürülecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre 14 Şubat Pazar günü sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde başlayacak etkili kar yağışının Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri de aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.

Özellikle gece, hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşmesiyle buzlanma olabileceği ihtimali üzerine karla mücadele çalışmalarının kesintisiz yürütüleceğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşlarımızın da bu konuda tedbirli olmalarını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER