SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: KALEİÇİ MAHALLEMİZDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ TEMMUZ’DA BAŞLIYOR. ÇATALCA’MIZA HAYIRLI OLSUN.

BAŞKAN MESUT ÜNER: KALEİÇİ MAHALLEMİZDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ TEMMUZ’DA BAŞLIYOR. ÇATALCA’MIZA HAYIRLI OLSUN.
Bu haber 30 Haziran 2021 - 11:45 'de eklendi.

Çatalca’da makamından çok sahada halkının arasında olmasıyla ve vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçirmesiyle ilçede gönüllerde taht kuran Başkan Mesut Üner bir projeyi daha gerçekleştiriyor. Başkan Mesut Üner, tarihi ve mistik atmosferiyle Çatalca’da dikkat çeken Kaleiçi Mahallesindeki çalışmaların Temmuz ayında başlayacağının müjdesini verdi.

Projenin yapımı konusunun uzmanı UGR Mimarlık firmasıyla birlikte gerçekleştirilecek. Başkan Mesut Üner, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ve UGR Mimarlık firmasının yetkilileriyle birlikte Kaleiçi Mahallesinde yerinde denetimlerde bulunarak, çalışmalarla ilgi istişarelerde bulundu.

Temmuz ayında başlayacak Kaleiçi Mahallesi yerinde denetimler yerinde denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Tarihi yapılar, geçmişten yarınlara yazılan en önemli mektuplardır düşüncesi ile Kaleiçi mahallemize sahip çıkıyoruz. Bu düşünceyle hareket ederek, Kaleiçi Mahallemizdeki yapacağımız çalışmalara Temmuz ayında başlayacağımızı tüm Çatalca halkımıza müjdelemek isteriz. Temmuz ayında başlayacağız çalışmalar öncesi Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve konusunun uzmanı UGR firmasının yetkilileriyle yerinde denetimler yaptık. Proje kapsamında, mahallemizin tarihi ve mistik atmosferine uygun çevre düzenlemesi, yol-tretuvar ve modern aydınlatma çalışmaları yapacağız. Bu projemizin Kültürel mirası koruma uygulamalarını özendirme yarışması kapsamında Tarihi Kentler Birliği tarafından proje ödülüne layık görülmesi de ayrıca güzeldi.  Tarihi ve mistik atmosferiyle Kaleiçi mahallemizde projemiz tamamlandığında sadece ilçemizin değil İstanbul’un çekim merkezi olacak. Tüm Çatalca halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER