SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: KALEİÇİ MAHALLEMİZ SİNEMA ÇEKİMLERİ İÇİN DOĞAL SET ÖZELLİĞİ TAŞIYACAK

BAŞKAN MESUT ÜNER: KALEİÇİ MAHALLEMİZ SİNEMA ÇEKİMLERİ İÇİN DOĞAL SET ÖZELLİĞİ TAŞIYACAK
Bu haber 12 Ekim 2021 - 12:01 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı projelerle ilçenin adeta çehresini değiştiren ve mesaisini makamından çok sahada halkın arasında tamamlayan ve ilçeye kazandırdığı proje şantiyelerinde geçiren Başkan Mesut ÜNER’in bu seferki proje şantiyesi durağı Kaleiçi Mahallesi oldu.

Tarihi atmosferiyle dikkat çeken Kaleiçi Mahallesinin cazibe merkezi olması için çok detaylı çalışmalar başlatan Başkan Mesut ÜNER, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte yerinde denetimlerde bulundu. Yerinde denetimler sonrasında her mahalle ziyaretinde olduğu gibi Kaleiçi Mahallesinde de mahalle halkının Başkan Mesut ÜNER’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

Kaleiçi Mahallesi proje şantiye alanı denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’ÇATALCA’MIZDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. Tarihi Kaleiçi Mahallemize uygun yaptığımız yol, kaldırım ve restore çalışmalarımızı yerinde denetleyerek ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Tarihi Kaleiçi Mahallemizdeki çalışmalarımız bittiğinde sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul ve Türkiye’mizin cazibe merkezi olacak. Tarihi ve mistik havasıyla Kaleiçi mahallemiz, tüm dizi ve sinema çekimleri için doğal bir set özelliği taşıyacak. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi Kaleiçi mahallemiz ziyaretimizde bizlere güç veren samimi ilgi ve alakanız için yürekten teşekkür ederiz. Zire bu samimi ilgi ve alakanız ilçemize hizmet yolunda bizlere güç veriyor. HAYIRLI OLSUN’’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER