SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: “KADINLARIMIZ HEM ÜRETİYOR HEM ÇİÇEK DİKİYOR, ÇATALCA’MIZ RENGÂRENK ÇİÇEK AÇIYOR”

BAŞKAN MESUT ÜNER: “KADINLARIMIZ HEM ÜRETİYOR HEM ÇİÇEK DİKİYOR, ÇATALCA’MIZ RENGÂRENK ÇİÇEK AÇIYOR”
Bu haber 02 Aralık 2020 - 11:45 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki seralarda çiçek yetiştiren emekçi kadınlara destek oluyor, ürettikleri çiçekleri Çatalca’nın peyzaj düzenlemesinde kullanıyor.

Başkan Mesut Üner Belediye ekiplerinin peyzaj düzenlemelerine katılan kadınları saha çalışmaları esnasında ziyaret ederken; “Güzelliğin, huzurun ve yaşama sevincinin sembolü olan çiçekleri hem üretip hem de ilçemize ayrı bir güzellik katmak için yaptığımız çiçeklendirme çalışmalarımızda, bizlerle birlikte çiçek diken kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İlçe genelindeki tüm park, bahçe ve refüjleri çeşitli tür ve renklerdeki mevsimlik çiçeklerle ve ağaçlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER