SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: İSTANBUL’UN EN BÜYÜK YÜZ ÖLÇÜMLÜ İLÇESİ OLMAMIZI ASLA BİR ENGEL OLARAK GÖRMEYECEĞİZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: İSTANBUL’UN EN BÜYÜK YÜZ ÖLÇÜMLÜ İLÇESİ OLMAMIZI ASLA BİR ENGEL OLARAK GÖRMEYECEĞİZ
Bu haber 23 Haziran 2021 - 11:41 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in, artık sadece Çatalca’da değil, tüm bölgemizde bilinen ve takdir edilen gerçeği, makamından çok sahada halkın arasında ve proje şantiyelerinde mesaisini tamamlaması.

Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in be seferki durağı Yalıköy Mahallesi oldu. Mahalle ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Muhtar Fehmi Kaçar katılım sağladı.

Yalıköy Mahallesi ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner;  ‘’Dört bir yanı doğa harikası olan Çatalca’mızda yerinde ziyaret durağımız Yalıköy Mahallemiz oldu. Yalıköy Mahallemiz ziyaretimize Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ve Yalıköy Mahalle Muhtarımız Fehmi Kaçar katılım sağladı. Bütüncül bir yönetim anlayışıyla Yalıköy Mahallemizde, yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza Yaşam Alanı ve Çocuk Parkı Çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Parkımızda yapılan çalışmaları yerinde denetledik. Çok yakın bir zamanda bitecek Yaşam Alanı ve Çocuk parkımız Yalıköy Mahallemize çok yakışacak. Hayırlı Olsun. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmamızı asla bir engel olarak görmeyeceğiz ve Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç olarak çalışmalarımıza gece-gündüz demeden devam edeceğiz. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER