SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ÇATALCA’DA DEĞİŞİM VE GELİŞİM SEFERBERLİĞİ

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ÇATALCA’DA DEĞİŞİM VE GELİŞİM SEFERBERLİĞİ
Bu haber 06 Kasım 2020 - 15:56 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in mahallelerde başlattığı hummalı çalışmalar devam ederken ilçede adeta büyük bir değişim ve gelişim seferberliği sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Binkılıç Mahallesinde yoğun bir tempoyla yol, tretuvar yapımı, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

 İlçede büyük bir değişim ve gelişim seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in hizmet atağı uzak-yakın mahalle ayrımı gözetmeden ilçe genelinde devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Binkılıç Mahallemizde başlatılan hummalı çalışmalarla mahallemizin yolları ve tretuvarları yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçe genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediyemiz müdürlüklerinin birbiriyle koordineli bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkanımız Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi vererek mahallelerimizde bir yandan yol, kaldırım, tadilat çalışmaları yapılırken diğer taraftan da çocuk parkları, spor ve yaşam alanlarının da beraberinde yapıldığını ifade etti.

Çatalca’yı daha yaşanabilir bir hale getirmek ve vatandaşların ihtiyaç duydukları alanlarda eksiklikleri gidermek için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mesut Üner, yapılan çalışmaların Binkılıç Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER