SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE ÇATALCA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
Bu haber 22 Ekim 2021 - 11:22 'de eklendi.

Çatalca’yı mega projelerle buluşturmak için, gece-gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Mesut ÜNER, Yalıköy mahallesinde ilçe ile ülke balıkçılarını rahatlatacak ve Çatalca ekonomisine büyük katkıda bulunacak ‘’Balıkçı Barınağı Projesi’’ ile ilgili önemli gelişmeyi müjdeledi.

 

Çatalca Yalıköy mahallesindeki önemli bu vizyon projeyle ilgili en önemli süreçlerden biri olan ana etüt ve proje çalışmalarıyla birlikte liman ölçüm süreçleri başladı. Vizyon projenin tamamlanması yolunda önemli bu gelişme gerek Yalıköy mahallesi gerekse tüm Çatalca ve bölge halkında büyük bir sevinç yaşattı. ‘’Balıkçı Barınağı Projesi’’ ilçe ve bölgede ekonomik anlamda sağlayacağı katkı kadar, istihdama da önemli katkıda bulunacak.

‘’Balıkçı Barınağı Projesi’’ ile ilgili yaşanan bu önemli gelişme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’ÇATALCA’MIZDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DURMAKSIZIN DEVAM EDİYORUZ. BALIKÇI BARINAĞI PROJEMİZ TÜM HALKIMZA HAYIRLI OLSUN. Yalıköy mahallemizde, gerek geçimini balıkçılıktan sağlayan halkımıza gerekse ilçemize ekonomik anlamda büyük bir kazanım sağlayacak, Balıkçı Barınağı Projemizin en önemli süreçlerinden biri olan ana etüt ve proje çalışmalarımızla birlikte liman ölçümlerimiz bugün başladı. Çok yakında yapımına başlayacağımız bu değerli vizyon projemizde ilçemize hizmet yolunda her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU ve Bakanlık Bölge Müdürümüz Serdar YÜCEL’e Çatalca’mıza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ederiz. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün; ‘’Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.’’ sözünü rehber edinerek, ilçemizi her alanda dünya şehri İstanbul’un parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Doğup büyüdüğüm topraklara, Çatalca’mıza bir vizyon proje daha kazandırmanın gururu anlatılmaz yaşanır.  İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER