SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE 30 AĞUSTOS’TA MUHTEŞEM ZAFER KONVOYU

BAŞKAN MESUT ÜNER İLE 30 AĞUSTOS’TA MUHTEŞEM ZAFER KONVOYU
Bu haber 31 Ağustos 2020 - 14:08 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner şanlı tarihimizin kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızda tarih yazacak bir etkinliğe imza attı.

“Arabanı Al Gel” sloganıyla düzenlenen Zafer Konvoyu binlerce vatandaşın katılımıyla muhteşem görüntülerle gerçekleşti. Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik saat 19.00’da Serbest Bölge önünde bando takımı eşliğinde araçların toplanması ile başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ailesiyle birlikte katıldığı Zafer Konvoyunda vatandaşları marşlar eşliğinde selamladı. Evlerinin balkonlarında, pencerelerinde, cadde ve sokaklarda ellerinde bayraklarla binlerce Çatalcalı bayram coşkusunu Zafer Konvoyu ile birlikte yaşadı.

Çatalca’da Büyük Zafer Coşkusu

Bando takımının marşlarıyla ilçe turu atan binlerce araçlık Zafer Konvoyu Mehmetçik Meydanı’na büyük bir coşkuyla geldi.

Mehmetçik Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Kahraman Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından bayrama özel marşların hep bir ağızdan söylenmesi ve araçların kornaları eşliğinde devam etti.

Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca’da bir ilki binlerce araçlık konvoy ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. Yıl dönümünü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama Programı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından kırmızı beyaz binlerce zafer balonunun aynı anda havaya uçurulması, konfeti ve volkan gösterileri son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER