SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; ‘İLÇEMIZE YENİ BİR SPOR SALONU DAHA KAZANDIRIYORUZ’

BAŞKAN MESUT ÜNER;  ‘İLÇEMIZE YENİ BİR SPOR SALONU DAHA KAZANDIRIYORUZ’
Bu haber 26 Aralık 2019 - 10:05 'de eklendi.

Spor Akademisini kurarak yüzlerce çocuk ve gencin spor yapmasını sağlayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner aynı zamanda da ilçeye yeni spor salonları kazandırıyor.

Çatalca’nın sporda da öncü bir ilçe olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla çalışmalar yapan ve yeni birçok projeyi hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki spor salonlarının sayısını da arttırıyor.

Başkan Mesut Üner tarafından Atatürk Spor Kompleksine yaptırılan yeni spor salonları ilçede spor alanında önemli bir eksikliği giderecek.

Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz

 Spor salonunun yapım aşamalarını yerinde inceleyen Başkan Mesut Üner, yaptığı açıklamada çocuklara ve gençlere spor sevgisi ve bilincini kazandırarak spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak için çalışmalar yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Mesut Üner sözlerinde,“ Biz geleceğimize, yani çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar istiyoruz. Bugün yaptığımız spor salonları da, Belediyemiz tarafından verilen kurslar da bunun en güzel örneği. Burada amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek. Spor yapma alışkanlığı kazandırmak” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER