SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER İLÇE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER İLÇE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 15 Şubat 2020 - 13:46 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçe muhtarları ile yemek organizasyonunda buluştu. Muhtarlar ile iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bir kez daha vurguladı.

Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in de katıldığı yemek programında Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Dernek Yönetimi ve üyeleri ile buluştu. Belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören Muhtarlar ile sıklıkla bir araya gelen Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca için çalışan, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Muratbey Mahalle Muhtarımız Ceyhun Koç ve Yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz tüm muhtarlarımız ile el ele çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER