SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “İDDİALIYIZ… OKULUMUZUN İSTANBUL’DA EŞİ BENZERİ OLMAYACAK”

BAŞKAN MESUT ÜNER “İDDİALIYIZ… OKULUMUZUN İSTANBUL’DA EŞİ BENZERİ OLMAYACAK”
Bu haber 14 Haziran 2022 - 11:52 'de eklendi.

Çanakça Mahallesi’nde başlayan okul inşaat alanında incelemelerde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner İstanbul’da eşi benzeri olmayan bir okul yapıldığını belirtti.

Yarınlarımız dediği çocuklarımıza ve eğitime verdiği önemle bilinen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çanakça mahallesinde deprem riski nedeniyle yıkılan okulun yerine, yapımına başlanan okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren okulun yapılması için konunun üzerinde hassasiyetle durarak, gerekli birçok temas ve girişimlerde bizzat bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner, okul inşaatının başlamasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanımızın İlgi ve Destekleri Daima Yanımızda

Başkan Mesut Üner, İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında hasarlı bulunarak yıkılan okulun yerine yeni bir okul yapılması için belediye tarafından alan tahsisi yaparak işe başladıklarını belirtti.

Çatalca Belediye Başkan Mesut Üner, İlçe Kaymakamlığı, AK Parti İlçe Başkanlığı ve İl- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak sürdürülen çalışmalarla ve başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuya yakın ilgi ve desteğiyle bu aşamaya gelindiğini ifade etti.  İlgili Bakanlıklarla ve İstanbul Valiliğiyle temaslarda bulunarak süreci hızlandırıcı çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Başkan Üner mahalleye çok kapsamlı bir okul yapımına başlandığını söyledi.

Okulumuz Çanakça Mahallemize ve İlçemize Hayırlı Olsun

Modern mimarisi ve 22 derslikli, 3800 m² açık, 9800 m² kapalı alandan oluşan 3 anasınıfı, 3 laboratuvar, konferans ve kapalı spor salonu, kütüphane, destek eğitim sınıfı, 3 beceri ve eğitim atölyesinin yer alacağı okulun, örnek bir okul olacağını belirten Başkan Mesut Üner, “Çocuklarımız yeter ki okusun.  Bizler çocuklarımız için durmaksızın çalışmaya razıyız. İddialıyız, İstanbul’da eşi benzeri olmayan bir okul yapıyoruz” sözleriyle okulun Çanakça Mahallesine ve ilçeye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER