SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER GENÇLERİN MİSAFİRİ OLDU

BAŞKAN MESUT ÜNER GENÇLERİN MİSAFİRİ OLDU
Bu haber 19 Nisan 2022 - 10:53 'de eklendi.

Her fırsatta Çatalca’ya kazandırdığı projelerin merkezine, yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığını ifade eden Başkan Mesut Üner, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin samimiyetle çok sevdiği bir isim oldu.

Çatalca’da çocuklara ve gençlere spor, kültür, sanat ve eğitim gibi her alanda adeta sınırsız destek sağlayan Başkan Mesut Üner, gençler ve çocuklarla kurduğu gönül köprüleriyle de dikkat çekiyor. Bu anlamda Çatalca Gençlik ve Spor Müdürü Umut Şenol ve gençler geçtiğimiz akşam organize ettiği iftar programına Başkan Mesut Üner’i davet etti. Davete icabet eden Başkan Mesut Üner’in iftar programı boyunca gençlerin kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldığı gözlerden kaçmadı.

Samimi bir ortamda gençlerle gerçekleşen iftar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bu akşam iftar programında yarınlarımızın teminatı genç kardeşlerimizin misafiri olduk. Çatalca Gençlik ve Spor Müdürümüz Umut Şenol ve tüm genç kardeşlerimize misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Gençler sizi çok seviyoruz. Başarıya giden her alanda asla yalnız yürümeyeceksiniz. ’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER