SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; ”GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN SAĞLIK ORDUMUZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER; ”GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN SAĞLIK ORDUMUZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”
Bu haber 14 Mayıs 2020 - 12:54 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca Cevdet Barın Devlet Hastanesini ziyaret ederek özveriyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Çatalca Belediye Başkanı  Mesut Üner İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte Çatalca Cevdet Barın Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette; Hastanede çalışan hemşireler nezdinde fedakârca çalışan tüm hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlanırken insanların sağlığı için durmaksızın çalışan tüm sağlık mensuplarına da teşekkür edildi.

Başkan  Mesut Üner kutlama konuşmasında; “Sağlık ordumuzun vazgeçilmezleri olan hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlu olsun. Sağlığımız için insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER