SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER FUTBOLUN EFSANELERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

BAŞKAN MESUT ÜNER FUTBOLUN EFSANELERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ
Bu haber 02 Haziran 2022 - 11:51 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner kendilerine “Çatalcaspor Gönüllüleri” diyen ve ilçede isimleri Çatalcaspor ile özdeşleşen futbolun efsanelerini bir araya getirdi.

Spora verdiği destek ve büyük yatırımlarla Çatalca’yı sporun başkenti yapmaya kararlı Başkan Mesut Üner, büyük bir etkinliğe daha imza attı.

Çatalcaspor’da bugüne kadar top oynamış isimleri bir araya getiren Belediye Başkanı Mesut Üner, futbolun efsane isimlerini buluşturmanın eskiden beri bir hayali olduğunu ifade etti.

Anılarla dolu bir gece yaşandı

Çatalca geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Fırat Aykut ‘unda katılım gösterdiği organizasyonda, geçmişte kulüp başkanlığı yapmış Erdoğan Atlas, Gürkan Çakmakyapan, ve yıllarca Çatalcasporda top koşturan futbolcular Dalyan Bulan, Turan Altınoğlu, Recep Şen, Kaptan Enver, Birol Ginç, Suat Sezer, Yasin Sert, Serkan Toprak, Aykut Çetin, İskender Aktaz gibi 150’ yi aşkın efsane futbolcu bir araya geldi.

Başkan Mesut Üner’in konuklarla tek tek ilgilendiği ve sohbet ettiği gecede, yıllardır birbirlerini görmeyen futbolcuların buluşma sevinci yanı sıra geçmişe dair anıların paylaşılması ile de yaşanan duygular en üst noktaya çıktı.

Sizler Çatalca’mızın değerisiniz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada, ilçede bugüne kadar spora katkı sunan, emek veren tüm isimlerin ilçenin birer değeri olduğunu belirtti.

Başkan Mesut Üner sözlerinde “Benim Çatalca’mızın efsanelerini bir araya getirmek gibi bir hayalim vardı. Bu gece, bu hayalimin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Efsaneler gecesinin tertip edilmesinde emeği geçen başta Recep Ağabeyim olmak üzere herkese ve gecemize katılım gösteren sizlere gönülden teşekkür ediyorum.

Çatalca’mıza bugüne kadar katkı sağlayan tüm sporcularımız bizler için çok kıymetli. Bizler futbolda, efsaneleşen büyüklerimizin hikayelerini dinleyerek büyüdük. Onları kendimize örnek alarak futbola gönül verdik. Şimdi de ilçemizde sporu geliştirecek çalışmalar yapıyor, sporcularımıza destek oluyoruz. Çocuklarımız gençlerimiz sporla büyüsün, kötü alışkanlıklardan uzak kalsın istiyoruz. Çatalcaspor’da futbol oynamış, yöneticilik, başkanlık yapmış sizler gibi yeni neslimizin de sevdası spor olsun istiyoruz. Çatalca’mızda spora bugüne kadar emek veren herkese ve Çatalcaspor Gönüllüsü olan sizlere bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelere yer verdi.

Çatalcaspor Gönüllülerinden Başkan Mesut Üner’e Teşekkür

Çatalca’da spora verdiği önem için ve kendilerine yıllar sonra bir araya gelme mutluluğunu yaşattığı için Başkan Mesut Üner’e teşekkür plaketi sunan futbolcular, hatıra fotoğrafları ile de bu geceyi ölümsüzleştirdi.

Gecenin sonunda Başkanı Mesut Üner’e getirilen doğum günü pastası ise efsaneler gecesinin bir diğer büyük bir sürprizi oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER