SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “FESTİVALİMİZ SİZLERLE GÜZEL”

BAŞKAN MESUT ÜNER “FESTİVALİMİZ SİZLERLE GÜZEL”
Bu haber 28 Ağustos 2022 - 13:59 'de eklendi.

İlçe içinden ve dışından gelen on birlerce vatandaşın katılımıyla Çatalca 21. Erguvan Festivali doludizgin neşeyle yaşanıyor. Tüm gün süren eğlenceli saatler akşamları da muhteşem şarkılarla doruğa çıkıyor.

21.Erguvan Festivali animasyonlarla, showlarla, kukla gösterileri ile çocuklara bayram tadında bir festival yaşatırken, tavla, basketbol turnuvaları, börek, pati ve bebek emekleme yarışmaları gibi yarışmalarla da her yaştan vatandaşa unutulmaz anlar yaşatıyor.

Gün boyu etkinliklerle yaşanan eğlenceler akşam halk konserlerinde sahne alan birbirinden ünlü sanatçıların muhteşem şarkıları ile doruğa çıkıyor.

Dillerden düşmeyen şarkılar türküler

Festivalin 3 günü festival sahnesinde ünlü sanatçılar Özlem Büyük, Ceylan Koynat ve Sakiler Grubu muhteşem şarkılarıyla ve dillerden düşmeyen türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçılara çiçek vererek teşekkür eden Belediye Başkanı Mesut Üner, “Birliğiz, beraberiz… Erguvan Festivalimizde on binler tek yürek olup bir araya geliyoruz. Eğlenceli erkinliklerimizde, yarışmalarımızda hep birlikte gülüyor, konserlerimizde muhteşem şarkılarla birlikte müzik yolculuğuna çıkıyoruz. Şarkılarıyla bizlerin yüreklerine dokunan değerli sanatçılarımız Özlem Büyük, Ceylan Koynat ve Sakiler Grubumuza, bu muhteşem atmosferi bizlerle birlikte yaşayan ilçemiz içinden ve ilçemiz dışından gelen konuklarımıza, canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER