SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “FEDAKAR SAĞLIK MENSUPLARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

BAŞKAN MESUT ÜNER “FEDAKAR SAĞLIK MENSUPLARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Bu haber 16 Mart 2021 - 12:08 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ömürlerini sağlığa adayan ve bu kutsal, saygın, onurlu mesleği büyük bir fedakârlıkla yerine getiren hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı özverili çalışmaları için teşekkür ederek kutladı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  gece gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz hekimlerin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanı Mesut Üner’in sağlık emekçilerine yazdığı mesaj, hazırlattığı hediyeler eşliğinde Kültür İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe mahallelerinde bulunan tüm sağlık merkezlerindeki sağlık mensuplarına iletildi.

Başkan Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte 2. No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ni ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökçe Gerçek nezdinde sağlık mensuplarının gününü kutladı.

Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Mesut Üner, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’inde katılımları ile Başhekim Dr. Şenel Akgöz ve hastanede görev yapan sağlık mensupları ile bir araya geldi.

Emeğinizin değeri ölçülemez

Sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu emeğin değerinin hiçbir şekilde ölçülemeyeceğini ifade eden Başkan Mesut Üner, yaptığı konuşmada, “ Her zaman bu zorlu mesleği özveri içerisinde icra eden siz değerli sağlık çalışanlarımız, bu yıl gece gündüz demeden koronavirüse karşı olağanüstü fiziksel ve ruhsal bir mücadele içerisinde yer aldınız ve almaya da devam ediyorsunuz. Emeğinizin değeri hiçbir şekilde ölçülemez.

Bu zorlu süreçte mesleğinizi uygulayıp, hastalığın yayılmasını engellemeye ve hastalarımızı iyileştirmeye çalışıyorsunuz. Kendi sağlığınızı düşünmeden, ailenizden uzak kalarak bu kutsal görevi sadece mesleki sorumlulukla yerine getiriyorsunuz. Sizin bu özverili çalışmalarınız vatandaşlarımız tarafından da net bir şekilde biliniyor ve büyük takdir topluyor. Ben tüm siz değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum. Bizler daima sizlerin yanınızdayız.

Bu zorlu süreçte ülkemizde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

14 Mart Tıp Bayramı ziyareti güne özel hazırlanan pastanın kesilmesi ile son buldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER