SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER :‘EN BÜYÜK DESTEKÇiMiZ OLAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERiMiZi SUNUYORUM’

BAŞKAN MESUT ÜNER :‘EN BÜYÜK DESTEKÇiMiZ OLAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERiMiZi SUNUYORUM’
Bu haber 05 Mayıs 2020 - 14:15 'de eklendi.

Çatalca’ya en iyi hizmeti vermek için durmaksızın çalışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çatalca Belediyesi’ne hibe edilen araçların ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Mesut Üner yeni araçları teslim alırken yaptığı açıklamada;

“’ Çatalca’mıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyor, bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız daima bizlerin yanında ve en büyük destekçimiz. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.Satın alarak Belediyemize kazandırdığımız hizmet araçlarımızdan sonra Bakanlığımızdan gelen 13+1’lik iki katı atık toplama aracı ve 7+1’lik süpürme araçlarımızla vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için asla durmak yok. Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER