SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “EKİYORUZ, BİÇİYORUZ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “EKİYORUZ, BİÇİYORUZ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”
Bu haber 22 Temmuz 2022 - 11:31 'de eklendi.

“Bu tarlalar ihtiyaç sahiplerine destek olacak” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner vatandaşların yüzünü güldürdü. Geçen yıl belediye tarlalarına ekilen ayçiçekler ailelere yağ olarak dönerken, bu yıl buğday başakları un olarak dağıtılacak.

Çatalca’yı görülmemiş hizmetlerle buluşturan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçenin gelişimine dair yaptığı birçok çalışmanın yanı sıra, vatandaşlara destek olacak, ekonomilerine katkı sağlayacak çalışmaları da beraberinde gerçekleştiriyor.

“Üreten Bir Çatalca” hedefiyle yola çıkarak, üreticilerin daima yanında olan Başkan Mesut Üner, belediyeyi de üreten bir belediye haline getirdi. Çatalca Belediyesi bünyesindeki tarlaları tohumla buluşturan Başkan Mesut Üner, mahsulden elde edilen ürünleri de ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşarak onlara destek oluyor.

Buğday hasadını biçerdövere binerek başlattı

Geçtiğimiz yıl ayçiçek ekimi ve hasadı yapıldıktan sonra elde edilen yağlar vatandaşlarımıza dağıtılırken, bu yılda buğday ekimi gerçekleştirildi. Bahşayiş Mahallesine ki tarlalarda buğday hasadını kendisi de biçerdövere binerek başlatan Belediye Başkanı Mesut Üner, hasadın bol ve bereketli olmasını diledi.

Buğdayın hasadından sonra öğütülerek un haline getirileceğini ve ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, hasat yerinde yaptığı açıklamada, “Belediyemize ait yüzlerce dönüm araziyi ekiyor, hasadını yapıyor elde ettiğimiz ürünleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Geçen yıl Ayçiçek ektiğimiz tarlalarımızdan elde ettiğimiz yağı ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıttık. Bu yıl tarlalarımız, ektiğimiz sapsarı buğday başaklarıyla kaplandı. Hasadını yaptığımız buğdaylarımızdan elde edeceğimiz unu, yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla, çıkan samanı hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizle paylaşacağız” dedi.

Üretmek gelişmektir

“Üretim demek gelişmek demektir” diyerek üretimin önemine değinen Başkan Mesut Üner, Çatalca’nın üreten bir ilçe olması için çalıştıklarını vurguladı. İlçede üreticilere, çiftçilere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olacak çalışmalar yapmaktan taviz vermeyeceğini belirten Başkan Mesut Üner, “Üreten bir Çatalca hedefimizle çalışıyor, üretiyor, paylaşıyor ve gönül belediyeliğimizle vatandaşımızın daima en yakın destekçisi oluyoruz” ifadelerine yer vererek buğday hasadının ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER