SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER DURMAK BİLMİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER DURMAK BİLMİYOR
Bu haber 28 Mayıs 2021 - 11:25 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in saha proje ve çözüm ziyaretleri kapsamında bu seferki durağı Karacaköy mahallesi oldu.

Başkan Mesut Üner’in Karacaköy Mahallesi ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Muhtar Cemil Batman’da hazır bulundu.

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Mesut Üner’ e gençlerin gösterdiği sıcak ilgi ve alaka gözlerden kaçmazken, Başkan Mesut Üner’inde gençlerin gösterdiği sıcak ilgi ve alakası sonucu yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Karacaköy mahallesi yerinde denetim ziyaretleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç olarak, yerinde denetim ziyaretlerimizin bu seferki durağı Karacaköy mahallemiz oldu. Mahallemizde ziyaretlerim sırasında Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim, Birim Müdürlerim ve Karacaköy Muhtarım Cemil Batman’da hazır bulundu. Göreve gelir gelmez Karacaköy Mahallemizde 1636 Parselde bulunan Belediye Hizmet Binasında Restorasyon çalışmalarını başlattık. Bu restorasyon çalışmalarımız Tarihi Kentler Birliği, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması Kapsamında ödül aldı. Bu kıymetli ödül için Tarihi Kentler Birliğine Şahsım, Belediye’miz ve tüm Halkım adına çok teşekkür ederim. Önümüzde ki çalışma döneminde mahallemiz için pazar alanı çalışmalarımıza hız veriyoruz. En güzel ve özel günlerinize şahitlik edecek düğün salonu ve çevresinin tadilatına devam ediyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi her vakit ifade ettiğim gibi çok seviyorum. Haberiniz olsun gençler. Ziyaretlerim sırasında çocuk parkı alanının, spor aletlerinin ve basketbol sahasının mevcut durumunu hiç beğenmedim. Hemen ekibime daha orada denetim sırasında talimatımı verdim. Çocuk parkı, spor aletleri ve basketbol sahasının tadilatı yapılacak. Sevgili gençler açıkçası bu programımda biraz yorulmuştum ama program sırasında gözlerinizden okunan umut ışığı ve beni motive eden sözleriniz tüm yorgunluğumu benden aldı. İyi ki varsınız. Sizler için gece – gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER