SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER DURMAK BİLMİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER DURMAK BİLMİYOR
Bu haber 18 Haziran 2021 - 18:12 'de eklendi.

Yaptığı saha çalışmalarını ve projelerini yerinde tüm detaylarıyla denetlemesiyle sadece Çatalca’da değil, bölgemizin takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı Karacaköy Mahallesi oldu.

Başkan Mesut Üner’in yerinde denetim çalışmalarına Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri katılım sağladı.

Karacaköy Mahallesinde ki yerinde denetimler sırasında, Mahalle halkının ve esnafının Başkan Mesut Üner’e gösterdikleri samimi ilgi ve alakaları dikkat çekti.

Mahalledeki yerinde denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner: ‘’Karacaköy Mahallemiz ziyaretimize, Belediye Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim ve Birim Müdürlerimiz katılım sağladı. Mahalle ziyaretimizde ilk durağımız 1636 Parselde bulunan Belediye Hizmet Binasında Restorasyon çalışmalarımız oldu. Restore çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu restorasyon çalışmalarımız Tarihi Kentler Birliği, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması Kapsamında ödül alması ayrıca güzel olmuştu. Pazar alanı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Mahallemizdeki Camimizin tadilatını yaparken, etrafında peyzaj çalışmaları yapacağız. Spor kulübümüzün binasının mevcut durumu hepimizi çok üzdü. Hemen tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına başlıyoruz. Aynı zamanda lokasyonda bulunan çay bahçesinde de tadilat yapılarak, üstünü kapatılacağız. Mahallemize yakışacak meydan çalışmalarına başlayacağımızı müjdelemek isteriz. Mahallemizde yol bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam edecek.  Her Mahalle ziyaretlerimizde olduğu gibi, mahallemizdeki vatandaşlarımızın ve esnafımızın gösterdikleri sıcak ilgi ve alaka için yürekten teşekkür ederiz. Sizlerin gösterdiğiniz bu sıcak ilgi ve alaka sorumluluğumuzu daha çok arttırıyor. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER