SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: DOSTLARIMIZLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK

BAŞKAN MESUT ÜNER: DOSTLARIMIZLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK
Bu haber 19 Ağustos 2021 - 13:40 'de eklendi.

Çatalca’da sadece ilçeye kazandırdığı vizyon projelerle değil, ilçe halkının kalbine giden gönül köprülerini yapmasıyla da taraflı-tarafsız her kesimimin takdirini ve alkışını alan Başkan Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durağı Çatalca Cemevi oldu.

Muharrem ayının onuncu günü Aşure Gününde Çatalca Cemevi’nde iftar programına katılan Başkan Mesut Üner ile birlikte Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Çatalca Cemevi’nde gerçekleşen iftar sırasındaki sıcak ve samimi ortam görülmeye değerdi.

Çatalca Cemevi’nde gerçekleşen iftar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner;    ‘’Ne güzel ifade etmiş Hacı Bektaş-ı Veli ‘’En yüce servet ilimdir. Doğruluk dost kapısıdır.’’ Bu akşam dost kapısını çaldık ve Muharrem ayının onuncu günü Aşure Gününde Çatalca Cemevi’nde dostlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız ilelebet daim olsun. Dostlarımıza, dost ziyareti sırasındaki samimi ilgi ve alakaları için sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER