SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: DAHA MUTLU VE HUZURLU BİR ÇATALCA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN MESUT ÜNER:  DAHA MUTLU VE HUZURLU BİR ÇATALCA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 17:45 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in başlattığı projeler hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Başkan Mesut Üner, yapımı devam eden projelerin yanı sıra yeni projelerin başlayacağını belirtti.

*Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, çocuklar ve gençler için ilçeye yeni bir Güreş Salonu kazandırdı. Sporcuların daha iyi koşullarda çalışma yapabileceği Güreş Salonunun yapımı tamamlandı.

*İlçedeki vatandaşların yıllardır istediği ve Başkan Mesut Üner ile inşasına başlanan Çatalca Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yapımı tüm hızıyla sürüyor.

*Başkan Mesut Üner’in projesi tamamlandığında yenilenmiş ve büyütülmüş haliyle İzzettin Stadı daha çok sporseverle buluşacak.

*Mahalle meydanları projeleri kapsamında Nakkaş Mahallesinden sonra Hisarbeyli Mahalle meydanında da başlatılan çalışmalarda çok kısa bir sürede sona yaklaşan Çatalca Belediyesi, peyzaj düzenlemeleri ile mahalleleri yeni ve modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

*Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten ve yeni yerlerine taşınmalarında ellerinden gelen desteği veren Başkan Mesut Üner, Şoförler Odası’nı ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yerinde incelediği çalışmaların yanı sıra Çatalca için yapmayı planladığı projeleri de yerinde değerlendirdi. Vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Mesut Üner, Çatalca için durmadan çalışmaya devam edeceğin bir kez daha belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER