SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ MUHTARLARIMIZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ MUHTARLARIMIZ
Bu haber 20 Ekim 2021 - 11:07 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bugüne sadece ilçeye kazandırdığı mega projelerle değil, Çatalca ilçe halkı ve protokolüyle kurduğu gönül köprüleriyle de ilçede gönüllerde taht kuran Başkan Mesut ÜNER, özel günler ve haftalara verdiği değer ilçede herkesin bildiği bir gerçek.

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan ‘’Muhtarlar Günü’’ Çatalca’da da yoğun geçen etkinlik programlarıyla kutlandı. Program Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Çatalca Muhtarlar Derneği ziyaret edildi. Ziyaret programının ardından Başkan Mesut ÜNER, muhtarların onuruna organize ettiği yemek programı gerçekleşti.

Çatalca’da yoğun geçen 19 Ekim Muhtarlar Günü programlarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Bugün 19 Ekim. Göreve geldiğimiz günden bugüne her fırsatta çözüm ortaklarımız diye ifade ettiğimiz Muhtarlarımızın günü. Birlikte Çatalca’yız düşüncemizle çıktığımız ilçemize hizmet yolunda muhtarlarımızın varlığı bizlere güç veriyor. Böylesine önemli bir güne, sabah saatlerinde Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aziz hatırasının bulunduğu Cumhuriyet meydanımızda saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladık. Cumhuriyet meydanımızdaki açılış programımızın ardından Çatalca Muhtarlar Derneğimizi ziyaret ettik. Ziyaretimizin ardından çözüm ortaklarımız muhtarlarımızın onuruna organize ettiğimiz yemek programımızla muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Yemek programımızda doğum günü bu güzel gününe denk gelen Gümüşpınar muhtarımız Osman GÜNGÖR’ün pastasını keserek doğum gününü kutladık. İlçemize hizmet yolunda çözüm ortaklarımız muhtarlarımızın her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 19 Ekim Muhtarla Günü kutlu olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER