SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER; CEM KARA YAŞAM VADİMİZ TÜM ÇATALCA’YA HAYIRLI OLSUN

BAŞKAN MESUT ÜNER; CEM KARA YAŞAM VADİMİZ TÜM ÇATALCA’YA HAYIRLI OLSUN
Bu haber 13 Eylül 2021 - 12:16 'de eklendi.

Makamından çok sahada halkın arasında ve Çatalca’ya kazandırdığı mega projelerin şantiyelerinde bulunan Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez ilçeye kazandırmaya başladığı projelerin açılışını yapmaya başlamasının tatlı heyecanını ve haklı gururunu yaşıyor.

En son iki hafta önce ilçe ve ülke sporuna kazandırdığı İlyas Demiroğlu Güreş Salonunun açılışını yağlı güreşler günü gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, şimdide Cem Kara Yaşam Vadisi açılışını muhteşem bir açılış programıyla yaptı ve kıymetli sosyal yaşam alanını Çatalca halkına teslim etti.

 

CEM KARA YAŞAM VADİSİ GECE AYRI GÜNDÜZ AYRI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Eskiden atıl durumda bulunan ve Eşekçi Deresi ismiyle bilinen bölgede ilçe sakinleri için yepyeni bir yaşam alanı oluşturuldu ve işe ilk önce bölgenin ismini değiştirilerek başlanıldı. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Rahmetli Cem Kara Yaşam Vadisi adıyla vatandaşlara hizmet edecek olan alanda; çocuklar için macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve kent mobilyaları yer alıyor.

 

KARA AİLESİNİN KONUŞMASI DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Açılışı yapılan yaşam vadisine adı verilen önceki dönem Belediye Başkanı Rahmetli Cem Kara’nın oğlu Selçuk ve Eşi Nurhan Kara’nın konuşması açılışı yapılan alandaki protokol ve halka oldukça duygusal anlar yaşattı. Kara ailesi yaşam vadisini Çatalca’ya kazandırılıp, adına Cem Kara’nın adını verilmesinden dolayı ve ilçede rahmetli Başkan Cem Kara’nın hayal ettiği Cumhuriyet değerlerinden taviz vermeyen, icraatlar yapan ve Çatalca’da kardeşlik duygularını pekiştirdiği için Başkan Mesut Üner’e samimi sözlerle teşekkür ettiler.

 

 

 

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN İKİ YILLIK İCRAAT VİDEOLARI VE KONUŞMASI HAYRAN BIRAKTI

Açılış programında Başkan Mesut Üner’in, iki yıllık icraatları video sunumu ve konuşması ayakta alkışlanırken, yaptığı birçok icraatların zamanın kısıtlı olmasından dolayı sunumda olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

 

AÇILIŞ SONRASI MUSTAFA CECELİ KONSERİYLE COŞKU TAVAN YAPTI

Muhteşem sosyal yaşam alanı açılışı sonrası, sevilen isim Mustafa Ceceli konseriyle Çatalca’daki açılış coşkusunu tavan yaptı. 7’den 77’ye tüm Çatalca halkı son haftalardaki ilçedeki birbirinden değerli etkinlikler ile açılışlarla keyifli ve neşeli dakikalar yaşadı. Açılış günü taraflı-tarafsız tüm Çatalca halkının Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi yakın ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER; CEM KARA YAŞAM VADİMİZ TÜM ÇATALCA HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Cem Kara Yaşam Vadisi açılış programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’CEM KARA YAŞAM VADİMİZ TÜM ÇATALCA HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN. Muhteşem bir akşam yaşadık. Önce muhteşem sosyal alanımızın açılışını sizlerle yaptık, sonra açılış sevincimiz Mustafa Ceceli konseri coşkusuyla tavan yaptı. Daha nice açılış ve konserlerde buluşmak umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla. Sizleri çok ama çok seviyoruz. Çatalca’mıza olan vefamız ve sevdamızdan güç alarak, rehavete kapılmadan çalışmalarımıza aralıksız gece-gündüz demeden devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER