SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’YA YENİ BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRIYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’YA YENİ BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRIYOR
Bu haber 07 Ocak 2020 - 10:04 'de eklendi.

Spor tesislerinin toplumun tüm kesimlerine hizmet vermesi nedeniyle büyük önem taşıdığını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor.

Çatalca’nın sağlıklı bir kent olması hedefiyle ve yeni nesillerin spora yönlendirilmesi amacıyla spora, sporcuya ve spor yatırımlarına büyük önem veren Belediye Başkanı Mesut Üner ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor.

Yıllardır Kabakça Mahallesinde atıl olarak duran futbol sahasına yapılacak olan spor tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mesut Üner, buranın gençlerin sadece futbol oynadığı bir mekân olmayacağını aynı zamanda bir spor eğitim merkezi olacağını belirtti.

“Tesislerimiz gençlerimize yol gösterecek”

Bu proje sayesinde bölgenin tüm amatör kulüplerdeki genç futbolcuların da daha sağlıklı şartlarda spor yapma imkânına kavuşacağını belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Boş vakitlerini spor tesislerinde geçiren sağlıklı bir nesille, geleceğe yürümek istiyoruz. Kötü alışkanlık edinmeme adına, sağlık adına bu tesislerimiz gençlerimize yol gösterecek. Ayrıca yapılan her bir spor tesisi o ilçede, o bölgede yaşayan gençlerin, kadınların, vatandaşların hayata daha sağlıklı tutunmalarına ciddi anlamda imkân kazandırıyor. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz, çünkü hep birlikte Çatalcayız” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER