SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’NIN SPOR İMKÂNLARINI GELİŞTİRİYOR; ORMANLI MAHALLESİ FUTBOL SAHASINA TRİBÜN, SPOR KULÜBÜNE TADİLAT

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’NIN SPOR İMKÂNLARINI GELİŞTİRİYOR; ORMANLI MAHALLESİ FUTBOL SAHASINA TRİBÜN, SPOR KULÜBÜNE TADİLAT
Bu haber 23 Ekim 2020 - 12:21 'de eklendi.

Çocuk ve gençlerin spor yaparak büyümeleri ve vatandaşların spor yapma imkânı bulması için merkez ve mahallelerde spora dair çalışmalar yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, kimi mahallelere yeni spor alanları yaparken kimi mahallelerinde mevcut olan spor alanlarını geliştiriyor. Başkan Mesut Üner, İlçede sporun, sporcuların ve Amatör Spor Kulüplerinin de daima yanında olarak desteklerini esirgemiyor.

Ormanlı Mahallesinde bulunan Ormanlı Gökhan Topçuol futbol sahasının bakımsız bir halde olduğunu görerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini yönlendiren Başkan Mesut Üner futbol sahası, Ormanlı Spor Kulübü binası ve hemen yanında bulunan oyun parkında büyük bir tadilat çalışması başlattı.

Kulübün renkleriyle hazırlanan demir korkuluklar ile çevrelenen futbol sahasına tribün eklendi. Projelendirilerek binlerce sporseverin karşılaşma izleyeceği büyük bir stad haline getirilme çalışmaları devam eden İzzettin stadından çıkarılan tribünün ekiplerce alt tabya betonu atılan zemine montajı yapıldı.

Üner: Mahallemize hayırlı olsun

Ormanlı Spor Kulübü binası da ekipler tarafından yenilendi. Kulüp binası ve soyunma odalarının bakım onarım ve boya badana çalışmaları yapılırken aynı zamanda futbol sahası bitişiğinde bulunan çocuk parkının tüm demir malzemeleri de boyandı ve çocuklar için pırıl pırıl bir hale getirildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların belirlenen program dâhilinde yapıldığını belirterek, “İlçemizde vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizler için çok önemli. Belediye olarak tüm mahallelerimize dokunuyor, belirlenen ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza başlıyoruz. Bir çalışmamızı tamamlarken hemen diğer çalışmamıza başlıyoruz. Şu anda kimi mahallemizde tretuvar yapımı bakım ve onarımı, meydan düzenlemesi gibi çalışmalarımız sürerken diğer yandan da mahallelerimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız için spor yapabilecekleri alanlar hazırlıyor, sporcularımıza, amatör spor kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ormanlı Mahallemizde yenilediğimiz ve tribün eklediğimiz futbol sahamız ile spor kulübü binamız mahallemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER