SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZDA HALKIN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE GÜÇ TANIMADIK

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZDA HALKIN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE GÜÇ TANIMADIK
Bu haber 21 Ekim 2021 - 12:20 'de eklendi.

Çatalca’ya mega projeleri kazandırırken makamdan çok sahadan yönetim anlayışını benimseyen ve makamından çok mesaisini proje şantiyelerinin tüm detaylarıyla ilgilenmek üzere şantiyelerde tamamlayan Başkan Mesut ÜNER, bu sefer tam gün mesaisini makamında tamamladı. Başkan Mesut ÜNER tam gün mesaisini de birebir görüşmelerle ilçe halkıyla tamamladı.

Başkan Mesut ÜNER’in bizzat organize ettiği halk günü toplantısı hazırlıkları günler öncesinden başladı. Başkan Mesut ÜNER, halk günü organizasyonundan 5 gün önce birebir görüşmeler yapılmak üzere, sosyal medya hesaplarından davet paylaşımını gerçekleştirdi.

Başkan Mesut ÜNER’in makamında gerçekleşen halk günü toplantı programına katılım oldukça yoğundu. Halk günü programına katılan Çatalca halkı Başkan Mesut ÜNER’in gerçekleştirdiği halk günü organizasyonundan ve görüşmelerin toplu değil de birebir yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Yoğun geçen ve birebir yapılan halk günü toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Çatalca’mıza Cumhuriyet tarihimizin en büyük hizmetlerini kazandırırken mesaimizi makamımızdan çok sahadan tamamladık. Bugünlere geldiğimizde önemli projelerimizi halkımıza kazandırmaya başlamanın haklı gururunu sizlerle yaşadık. Bugün tam günümüzü makamımızda tamamladık. Makamda geçen tam günümüzü de halkımızla paylaştık. Günler öncesinden halkımızı halk gününe davet ettik ve tek tek birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Görev süremiz boyunca Çatalca’mızı halkımızla birlikte yönetmeye ve halkımızın sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER