SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZ İÇİN ÜRETİYOR, ÇATALCA’MIZ İLE PAYLAŞIYORUZ

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZ İÇİN ÜRETİYOR, ÇATALCA’MIZ İLE PAYLAŞIYORUZ
Bu haber 21 Eylül 2021 - 11:51 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’da yoğun geçen etkinlik programları, temel atma törenleri ve açılışların hemen ardından, bu sefer ilçedeki tarım faaliyetleri sadece Çatalca’da değil tüm bölge halkında taraflı-tarafsız herkesin takdirini ve alkışını aldı.

Yaptığı projelerini uygularken ilçenin doğasından ve kültüründen taviz vermeden, projelerinin merkezine yarınların teminatı çocuklar ve gençleri konumlandırmasıyla bölgede adından başarıyla çok söz ettiren Başkan Mesut Üner, şimdide ilçede uyguladığı başarılı tarım politikalarıyla ilçe halkının alkışını alıyor.

Göreve gelir gelmez Çatalca Belediyesi’ne ait arazileri ekimini sağlayan Başkan Mesut Üner, ekimini sağladığı arazilerin hasadını yapmasının coşkusunu ve sevincini ilçe halkıyla paylaştı. Yaklaşık beş yüz dönüm arazi ekimini sağlayan Başkan Mesut Üner, Bahşayiş Mahallesinde sezonun ilk Ayçiçek hasadını ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirdi. Hasadı yapılan Ayçiçeklerden Ayçiçek yağı üretilerek, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağı bilgisi, tüm bölge halkında ve hasat törenine katılan protokol da çok büyük alkış aldı.

Bahşayiş Mahallesinde gerçekleşen Ayçiçek hasadı programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mız için üretiyor ve Çatalca’mız ile paylaşıyoruz. İlçemizde belediyemize ait yaklaşık 500 dönüm araziye buğday ve Ayçiçek ekimini sağlamıştık. Bugünde hasat vakti dedik ve Bahşayiş Mahallemizdeki Çatalca Belediyesi arazimizde ayçiçek hasadımızı gerçekleştirdik. Hasat bitti ve şimdi ayçiçeklerimizden ayçiçek yağı üretip, Çatalca’mızda ki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmanın vakti geldi. Hasılı işimiz vaktimizden çok diyor, tüm ilçe halkımıza verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER