SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Bu haber 04 Haziran 2021 - 11:51 'de eklendi.

Her fırsatta birlikte Çatalca’yız diyen ve  sürekli sahada halkla birlikte olan Başkan Mesut Üner’in bu seferki durağı Çatalca Motorlu Taşıtlar Kooperatifi oldu.

Kooperatif üyelerinin samimi ve sevecen karşılamasıyla büyük bir keyif alan Başkan Mesut Üner, alanda yeni yapılacak kooperatif hizmet binasının şantiyesini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin temeli atılan yeni hizmet binasının şantiyesinde yerinde denetimlerde bulunduk. Şantiyede alın teri döken emekçi kardeşlerime kolaylıklar diledim. En kısa vakitte kooperatif üyelerimizin kendilerine yakışacak hizmet binasına kavuşacak olmasından dolayı oldukça mutluyum. Tüm ilçe halkıma ve kooperatif üyelerimize hayırlı olsun. Çatalca’mız her şeyin en iyisini hak ediyor. Şantiye ziyaretimde kooperatif üyelerimizin şahsıma gösterdiği sıcak ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Sizlerin beni motive eden sözleriniz üzerime çok büyük sorumluluklar yüklüyor. Bu sorumluluklarım için gece-gündüz demeden sizler için çalışmalarıma devam edeceğim.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER