SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇATALCA’MIZ DÖRT MEVSİM AYRI GÜZEL”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇATALCA’MIZ DÖRT MEVSİM AYRI GÜZEL”
Bu haber 26 Kasım 2020 - 11:29 'de eklendi.

Çatalca’da her gün yeni bir değişime ve gelişime imza atan Başkan Mesut Üner, yaz ve kış mevsiminde ilçede park ve yeşil alanların yanı sıra cadde refüjleri ile kavşakları çiçeklerle donattırıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, hayata geçirdiği yeni projeler ve her mahallede yaptığı çalışmalarla Çatalca’da her gün yeni bir değişime ve gelişime imza atarken, yaşam alanları, parklar ve peyzaj düzenleme çalışmaları ile de ilçenin çehresini değiştirerek güzelliğine güzellik katıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde ekipler ve seralarda çiçek üreten kadınlar tarafından yapılan mevsimsel çiçek dikimleriyle Çatalca rengârenk bir görünüme kavuşuyor.

Çatalca’da Çiçekler Açıyor

İlçenin çehresini ve yeşil alanlarını estetik bir görünüme kavuşturmak için seferber olan ekipler yaz ve kış mevsiminde park ve yeşil alanların yanı sıra cadde refüjleri ile kavşakları çiçeklerle donatılıyor.

Peyzaj ve çevre düzenlemesinin yanı sıra rengârenk ekilen yüzlerce çiçekle birlikte Çatalca’da oluşan renkli görüntüler vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor.

İlçemiz Eşsiz Bir Güzellikte

İlçenin her noktasında birbirinden değişik çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Mesut Üner, peyzaj düzenleme çalışmaları ile de ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Mesut Üner çiçeklendirme çalışmaları hakkında, “Yılın dört mevsiminde doğasının farklı renkleriyle eşsiz görüntüler oluşturan Çatalca’mızda park ve yeşil alanların yanı sıra cadde, kavşak ve refüjlerimizi çiçeklerle donatarak, adeta çiçek bahçesine çeviriyoruz. İlçemiz, seralarımızda çiçek üreten kadınlarımızın ve ekiplerimizin diktikleri rengârenk kış çiçekleriyle ayrı bir güzelliğe kavuşuyor. Üreten, emeği ile üretime ve ekonomik yaşama katkıda bulunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER