SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’DA BULUNAN OKULLARA ZİYARET…

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’DA BULUNAN OKULLARA ZİYARET…
Bu haber 24 Eylül 2019 - 11:15 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Başkan Yardımcıları ile birlikte ilçede bulunan; Çatalca Anadolu Lisesi, Çatalca Kız İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Eğitime verdiği önemi her platformda dile getiren Başkan Üner, öğretmen ve öğrencilere, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başarılı bir yıl olması temennilerini iletti.

Okulların önünde çiçekler ile karşılanan Üner, gelecek nesillerimizi yetiştiren değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinledi. İstek ve taleplerin bir an önce yapılması talimatını veren Başkan Mesut Üner “Eğitim ve Sağlık bizim önceliğimizdir” diyerek bir kez daha #BirlikteÇatalcayız mesajı verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER