SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇANAKKALE ZAFERİMİZ EŞSİZ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇANAKKALE ZAFERİMİZ EŞSİZ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
Bu haber 18 Mart 2021 - 23:41 'de eklendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çatalca’da törenlerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni sonrası program Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan sunumlarla devam etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü nedeniyle Çatalca’da kutlama ve anma programları düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergün, Belediye Başkanı Mesut Üner ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti.

 Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen tören ise ilçe okulları öğrencilerinin hazırladıkları programlarla gerçekleşti. Program sonunda Çanakkale Zaferi ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner günün önemine dair “Çanakkale Zaferi kahraman ecdadımızın vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak uğruna on binlerce şehit vererek elde ettiği tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Vatanı için gövdesini siper etmekten asla çekinmeyen Aziz Şehitlerimizin sayesinde bizler, bir asırdır bu topraklar üzerinde güvenle yaşamaktayız. Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum” sözleriyle Çanakkale Zaferimizin 106.yıl dönümünü kutladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER